Civil tréning

Egyesületünk igény szerint szervez egy vagy több napos oktatásokat az érdeklődő szervezetek, személyek számára. Az ilyen tréningek témái között szerepelnek a szervezetek működésének pénzügyi előírásaival kapcsolatos kérdések (adózási szabályozások változásai, közhasznúsági jelentés elkészítése), munkavállalói ismeretek (foglalkoztatási kérdések, ösztöndíjfizetés és önkéntes-programok lehetőségei stb.), jogi témák (pl. jegyzőkönyvek kitöltésének szabályai, alapításra vonatkozó jogszabályok), pályázati lehetőségek, projekt menedzsment.
Egyesületünk segíteni szeretné a civil szervezetek pályázati tevékenységét. Több éves pályázatírói tapasztalatunkat felhasználva igyekszünk minél alaposabb és hatékonyabb segítséget nyújtani a pályázati programok megvalósításában. A sikeres projektzáráshoz azonban, természetesen a jó kezdet is szükséges. Ennek érdekében Egyesületünk projektindító konzultációkat is tart.

A Harmónium Független Kommunikációs Egyesület „Mérfőldkövek" címmel képzési programot szervez a civil szervezetek humán erőforrásának fejlesztésére.

A program célja a nagyobb volumenű, komplex pályázati projektek sikeres lebonyolításához szükséges jogi, pénzügyi és menedzsment-ismeretek átadása azon civil szervezetek számára, akik pályázati támogatást nyertek valamely uniós (TÁMOP, ROP) pályázati program keretében, azonban nem rendelkeznek megfelelő ismeretekkel és gyakorlattal az adott projekt szakszerű és hatékony megvalósításához.

A komplex képzési program 3 napos intenzív tréning, melynek során elméleti ismeretekkel, valamint kiscsoportos műhelymunka keretében a konkrét projekthez kapcsolódó gyakorlati tudnivalókkal segítjük a szervezet munkáját.

Jelentkezés: +36/30/9940971 E-mail: info@harmonium.hu

Jelenleg választható képzéseink:
- ’Hogyan működtessünk hatékonyan egy civil szervezetet?’ – szervezetalapítástól a hosszú távú, sikeres működésig
- ’Pályázati lehetőségek és a pályázati menedzsment folyamata’ – a lehetőségek feltérképezésétől a projektzárásig
- ’NEA elszámolások’ – változások, elektronikus elszámolás
- ’Mérföldkövek’ – sikeres pályázati projekt elején, projektnyitó tréning – a szerződéskötés folyamata, menedzsment és elszámolási tudnivalók, stábszervezés, belső és külső kommunikációs technikák a projekt során.

Szervezetünk akkreditált felnőttképzési intézmény.