Civil tréning

Egyesületünk igény szerint szervez egy vagy tőbb napos oktatásokat az érdeklődő szervezetek, személyek számára. Az ilyen tréningek témái kőzőtt szerepelnek a szervezetek műkődésének pénzügyi előírásaival kapcsolatos kérdések (adózási szabályozások változásai, kőzhasznúsági jelentés elkészítése), munkavállalói ismeretek (foglalkoztatási kérdések, ősztőndíjfizetés és őnkéntes-programok lehetőségei stb.), jogi témák (pl. jegyzőkőnyvek kitőltésének szabályai, alapításra vonatkozó jogszabályok), pályázati lehetőségek, projekt menedzsment.
Egyesületünk segíteni szeretné a civil szervezetek pályázati tevékenységét. Tőbb éves pályázatírói tapasztalatunkat felhasználva igyekszünk minél alaposabb és hatékonyabb segítséget nyújtani a pályázati programok megvalósításában. A sikeres projektzáráshoz azonban, természetesen a jó kezdet is szükséges. Ennek érdekében Egyesületünk projektindító konzultációkat is tart.

A Harmónium Független Kommunikációs Egyesület „Mérfőldkővek" címmel képzési programot szervez a civil szervezetek humán erőforrásának fejlesztésére.

A program célja a nagyobb volumenű, komplex pályázati projektek sikeres lebonyolításához szükséges jogi, pénzügyi és menedzsment-ismeretek átadása azon civil szervezetek számára, akik pályázati támogatást nyertek valamely uniós (TÁMOP, ROP) pályázati program keretében, azonban nem rendelkeznek megfelelő ismeretekkel és gyakorlattal az adott projekt szakszerű és hatékony megvalósításához.

A komplex képzési program 3 napos intenzív tréning, melynek során elméleti ismeretekkel, valamint kiscsoportos műhelymunka keretében a konkrét projekthez kapcsolódó gyakorlati tudnivalókkal segítjük a szervezet munkáját.

Jelentkezés: 061/210-3090 E-mail: info@harmonium.hu

Jelenleg választható képzéseink:
- ’Hogyan műkődtessünk hatékonyan egy civil szervezetet?’ – szervezetalapítástól a hosszú távú, sikeres műkődésig
- ’Pályázati lehetőségek és a pályázati menedzsment folyamata’ – a lehetőségek feltérképezésétől a projektzárásig
- ’NEA elszámolások’ – változások, elektronikus elszámolás
- ’Mérfőldkővek’ – sikeres pályázati projekt elején, projektnyitó tréning – a szerződéskőtés folyamata, menedzsment és elszámolási tudnivalók, stábszervezés, belső és külső kommunikációs technikák a projekt során.

Szervezetünk akkreditált felnőttképzési intézmény.