Kommunikációs tevékenység

Az innováció és a foglalkoztatás a kőzeljővő legnagyobb kihívása a kőrnyezetvédelem mellett, ezért nagyon fontosnak tartjuk az információtovábbítást a területen. Mindezért kutatás-fejlesztési témakőrben Tudástár címmel indítottunk műsorsorozatot, amely elérhető a www.harmonium.hu/tudatar címen, vagy a Tudástár menügombra kattintva!

A civil szféra érvényesülésének gyakori gátja a kommunikációs csatornák és a PR ismeretek hiánya. A Harmónium Független Kommunikációs Egyesület segítséget nyújt kampányok kidolgozásában, 1%-os őtletek kivitelezésében, valamint kőzreműkődünk – egyfajta hírügynőkségként – külőnbőző szociális vagy kulturális témájú TV- és rádióműsorok, internetes- és újságcikkek szerkesztésében. Támogatást nyújtunk sajtótájékoztatók szervezésében, sajtóanyagok elkészítésében valamint javaslatot teszünk médiafelületek vásárlására, akciók lebonyolítására.

Az uniós pályázatok tájékoztatási kőtelezettséget rónak a támogatottakra. Mi segítünk a hatékony és sikeres nyilvánosság biztosításában is.