Üdvözöljük oldalunkon!

English
Page
Menu

Harmónium

 A Harmónium Független Kommunikációs Egyesület 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy egy tudatosabb társadalom felé vezető úton segítse a civil szféra szervezeteit, valamint közösségi kommunikációs tevékenységével növelje a civil kezdeményezések társadalmi támogatottságát. Mindezek érdekében több programot indítottunk, amelyek külön weblapon is elérhetők! Környezetvédelem: www.aprolepes.hu, határon túli szórványprogram: www.hatartalan.net és a civil kommunikációs ügyek: www.civilkavezo.hu. Élelmiszerbiztonságról és fenntartható mezőgazdálkodásról szóló sorozatunk blogunkon érhető el.

Célunk, hogy mindenben a tudatosságot hirdessük és igyekezzünk rávilágítani a felelős döntés fontosságára, következményére: legyen szó vásárlásról, befektetésről, vagy utazásról. Állandó tevékenységeink: környezetvédelmi szemléletformálás, online tartalomfejlesztés, közösségszervezés, felelős rendezvényszervezés (FER). Partnerhálózatunk tagjai főként szociális, kulturális és környezetvédelmi célú egyesületek, alapítványok. Közöségfejlesztő munkánk eredményeként létrejött Csepelen a H.É.V project, ami minden szezonban alternatív közösségi művészeti fesztivált szervez!

2011-től önálló stábbal elindult környezetvédelmi ifjúsági programunk: a www.aprolepes.hu oldalra kattintva cikkek, videók, sőt kvíz-játék és fejtörő is várja a látogatókat! Rendszeresen jelentkezünk alkotói pályázatokkal és a művekből vándorkiállítást szervezünk. Mára weblapunk az ország egyetlen ifjúsági zöldportáljává nőtte ki magát! Sulira szabott ökonapot tartunk országszerte!

Elindult Határtalan című programunk is, amely a szórványmagyarság ügyét karolja fel. Rádiós partnerhálózatunkat kistérségi, helyi, nonprofit és közműsorszolgáltatók alkotják Őriszentpétertől Nyíregyházáig. Civil élet címmel közöltünk műsort. 

 „Az adóbevallás készítésekor gondoljanak a civilekre is!”

Adószámunk: 18185944-1-42

Elérhetők vagyunk az FB-n is! LIKE: www.facebook.com/harmoniumegyesulet

top next »
Page
Menu
Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login