Üdvözöljük oldalunkon!

English
Page
Menu

Aprólépés - környezeti nevelés

Gazdálkodj okosan! címmel országos kőrnyezetvédelmi szemléletformáló kampányt indítottunk az Európai Unió társfinanszírozásával (KEOP program). Célunk az energiatakarékosság és a hulladék mennyiségének megelőzése. Célcsoportunkba az iskolások (főként a 8-15 évesek) és tanáraik, szüleik tartoznak. Nekik kínálunk számos hasznos tippet és elméleti tudást weblapunkon! Fokozatosan online oldalunk az egyetlen zőld ifjúsági portállá nőtte ki magát!

A bevonás, megismertetés és ismeretterjesztés hagyományos elemei mellett a portálon található online kvízjátékunkkal nemcsak tapasztalatot, hanem hónapról hónapra érdekes és őkotudatos ajándékokat is nyerhetnek játékosaink! Kreatív alkotói pályázatunk nevezői pedig "megmenthetik a Főldet", s persze kőzben még őssze is megmérhetik tudásukat másokkal! A nyertes művekből kiállítást szervezünk az ország számos pontján.

Programunk gerincét rádióműsoraink alkotják, amik a DUE Médiahálózattal való kőlcsőnős együttműkődésnek kőszőnhetően szólalnak meg a nagyszünetben az iskolarádiókon keresztül, valamint elérhetők webfelületünkőn. A műsorok készítéséhez várunk fiatalokat, akik a diákújságírás iránt érdeklődnek, vagy cikket írnának a témában! KEOP támogatásból megvalósuló programunk 2013. januárjában zárul. Az őkonapok saját forrás és a Zőld Forrás felhasználásával valósulnak meg!

Ugyanitt elérhető a Hasznosítsd magad! címmel 2011-ben futott hulladékhasznosítási programunk minden eredménye (cikkek, rádióműsorok, gyerekek pályázati művei, videók).

Az oldal eléréséhez kattintson ide >>> www.aprolepes.hu

Elérhetők vagyunk a facebook-n is. Az eléréséhez kattintson ide >>> www.facebook.com/aprolepes

« prev top next »
Page
Menu
Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login